Waarom wij?

Een paar zinnen om hen te overtuigen om onze diensten te kopen.

Wij hebben ons eens de vraag gesteld: als wij de productie van een reclamespot voor ons bedrijf zouden willen uitbesteden, wat zouden wij dan van onze producent verwachten?

Er werden twee antwoorden gegeven. In de eerste plaats zouden wij iemand zoeken die begrijpt hoe het bedrijfsleven werkt, die de werkelijke behoeften van het doelpubliek weet te achterhalen (Insight) en op basis daarvan een creatief commercieel script kan schrijven. Het tweede antwoord op de door ons gestelde vraag lag voor de hand, hoewel het ons verbaast dat onze industrie dit volledig vergeten lijkt te zijn. We willen graag precies weten waar we voor betalen!

Wij richten ons op bedrijfsanalyse voordat wij een filmconcept creëren, zodat de productie de ontwikkeling van het bedrijf van de klant ondersteunt. Wij laten onze verbeelding de vrije loop bij het bedenken van scenario's, die wij vervolgens nauwgezet tot leven brengen. Een belangrijke waarde die wij kunnen bieden is transparantie over de kosten van de filmproductie. Wat is het salaris van een regisseur, wat zijn de kosten van een cameraman, een editor, een geluidstechnicus of de huur van lichtapparatuur, enz. Wij zullen altijd de meest geschikte specialist voor uw branche selecteren. Zij zullen een rechtstreeks effect hebben op de uiteindelijke prijs van de productie. Onze taak zal erin bestaan een passend advies te verstrekken, u te informeren over de kosten en de verschillende mogelijke varianten van samenwerking. U weet altijd precies hoeveel u moet betalen en waarvoor.

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep deskundigen op het gebied van filmproductie en reclame-animatie, die zeer goed met elkaar samenwerken. Het bedrijf wordt geleid door Kuba Wójtowicz, die al 16 jaar in de reclame-industrie werkzaam is. Wij werken samen met een bedrijf dat gespecialiseerd is in marketingcommunicatiestrategie. Hun deskundigen helpen ons bij het ontwikkelen van reclamestrategieën voor onze klanten en wij zorgen voor de uitvoering. Wij creëren video-inhoud zowel als onderaannemer voor reclamebureaus, maar ook voor onze individuele klanten. Wij doen producties voor zowel de grote jongens - wij maken spots voor nationale TV, bioscoop, internet - maar wij werken ook graag aan low budget producties voor kleinere bedrijven. We hebben veel films geproduceerd. U kunt het beste een kijkje nemen in onze portfolio om uw vertrouwen in ons werk te winnen. Contact met ons opnemen kost immers niets. Wij nodigen u uit om met ons samen te werken, het enige wat u nodig heeft is een telefoontje of een e-mail.

We zijn hier voor jou.

Kuba Wójtowicz - producent van reclamefilms

Mobiel: +48 884 074 074